Vi er Simployer

Simployer Group tilbyr virksomheter ekspertise og løsninger for styring og utvikling av arbeidsstyrken gjennom beslutningsstøtte, HR-systemer og opplæring. 

Vi tilbyr unik kompetanse på fagfelt som blir stadig viktigere for alle typer virksomheter: Hos oss får du kontinuerlig oppdatert informasjon om gjeldende lover, regler og forordninger knyttet til personal, lønn og regnskap. Og vi leverer unike HRM-løsninger for utvikling av bedriftens viktigste ressurs, menneskene. Nå har vi forent disse fagområdene og blir en enda viktigere leverandør av kompetanse som er kritisk viktig for deg. 

Infotjenester-navnet har over 35-års historie og blir ikke borte over natten, men vårt nye navn, Simployer, forplikter. Vi skal gjøre det enkelt for deg. Derfor kan du fortsatt logge deg inn på infotjenester.no en stund til. Brukernavn og passord er uendret. Det samme er tjenestene vi leverer til deg.

 
Fakta om Infotjenester-gruppen

 

 

ANSATTE 
Ca. 250 pr. 1.1.2019 

OMSETNING
Ca. NOK 403 millioner i 2019 

SYSTEMBRUKERE
Vi har over 1,2 million systembrukere av våre tjenester

HER FINNER DU OSS 
Hovedkontor i Sarpsborg, med avdelinger i Kristiansund, Gøteborg, Stockholm, Gdansk
 

Les mer om selskapene i Simployer Group

 

 

Vil du å lese mer om Simployer Group?

I konsernbrosjyren vår kan du lese mer inngående om hvem vi er og hva vår virksomhet består i. Her finner du dessuten årsrapport og regnskapstall.