Sponsing

Infotjenester ønsker å være en støttespiller for både små og store stjerner innen sport, kultur og utdanning. Her ser du noen av de ulike formålene vi sponser.

Sarpsborg 08

Infotjenester har støttet Sarpsborg 08 fra starten, og har siden 2011 vært en av hovedpartnerne for fotballklubben. 

Flyktninghjelpen

Utdanning og kunnskap er noe av det mest grunnleggende for at et samfunn kan være selvstendig, utvikle seg og overleve over tid. Å få være med å bidra til å gjøre en forskjell i områder som er svake på dette, betyr mye for oss og er noe vi som bedrift sammen kan være stolte av. Les mer om Infotjenesters engasjement i Flyktninghjelpen

Sarpsborg tusenårsjubileum

I Sarpsborg har vi bygget Infotjenester sten for sten, og det var med stor stolthet at vi var generalsponsor for Sarpsborg sitt 1000-årsjubileum i 2016. Et år fylt med bl.a. 130 arrangementer, hvor tusenvis av sarpinger, og andre som fikk være med å feire, sitter igjen med et smil om munnen og gode minner i massevis.

 


 

Søk om midler

Infotjenester setter hvert år av midler slik at lag og foreninger kan realisere små og store prosjekter. Vi støtter formål med svært ulik karakter, og noen eksempler på hva vi har støttet de siste årene er lysløypevedlikehold, snøproduksjonsanlegg, klubbhus, drakter og kunstutstillinger.

 

Vi deler ut våre midler i februar og september. Vi kontakter de som får tildelt midler.