Streaming Lederdagen: Influensere som fronter fremtidens arbeidsliv

21st century skills skaper teknologi, innovasjon, bærekraft og mangfoldGå til bestilling

#creativity #criticalthinking #communication #collaboration #curiousity #initiative

Glem bloggerne og møt influensere som virkelig skaper fart i norsk arbeidsliv og løser fremtidens utfordringer!

Lederdagen 2019 gir deg innsikt i hvilke kompetanser og ferdigheter som blir avgjørende for deg og din virksomhet i møte med globale utfordringer og økende krav til digitalisering, innovasjon, bærekraft og mangfold. Konferansen gir deg kunnskap og inspirasjon for hvordan du kan utgjøre en forskjell til det beste for virksomheten og samfunnet.

Møt unike kvinnelige influensere som viser betydningen av å ha "21st century skills" i praksis. De er kvinner som inspirerer og lærer oss hva som er viktig å fokusere på i dagens og fremtidens arbeidsliv.

Vil du lære mer om:

- så invester i denne dagen som vil gi deg både faglig og personlig vekst!

Hvem passer Lederdagen for:

Alle som ønsker å være en aktiv bidragsyter i arbeidslivets spennende reise.

Dato/sted:

5. juni kl. 09:00-15:30 - direkte på din pc/nettbrett hjemme eller på kontoret

Hva får du med streaming?
- Se konferansen direkte hjemme eller på kontoret
- Tilgang til sendingen i 3 måneder

Du trenger kun pc/mobil/nettbrett med lyd og tilgang til internett.

Pris:

Meld-på-tidlig pris t.o.m. 20. mars: Abonnentpris kr 3 450*/Ordinær pris kr 3 950 (Etter 20. mars stiger prisene med kr 500)

*Abonnentpris gjelder for alle enkeltpersoner og ansatte i virksomheter som har et løpende kundeforhold med Infotjenester på faghjelp, håndbøker eller systemer. Ta kontakt med oss på telefon 07505 eller e-post hvis du er usikker på om du har rett på abonnentpris.

Program:

Velkommen med dagens konferansier

Solveig Kloppen

Vi føler alle vi kjenner Solveig – den sprudlende, morsomme og hjertevarme programlederen som beroliger Idol- deltagere, eller invitere nye mennesker hjem på middag. Denne vinteren har vi lært å kjenne en ny og unik side av Solveig. Hun opplevde to ubeskrivelige tap av nære og kjære samtidig som hun lagde dokumentarserien "Det jeg ikke fikk sagt" om nettopp dette temaet. Hun valgte å være åpen og dele hva hun opplevde fordi døden og psykisk sykdom fortsatt er så vanskelig og privat. Vi er stolte av å ha henne som konferansier og som influencer for kommunikasjon og åpenhet om det som er vanskeligst for oss.

Lørn.Tech: Fremtidens kompetansebehov - muligheter og utfordringer

Silvija Seres - matematiker, teknolog, rådgiver og investor

Silvija Seres er landets store tech-dronning med bakgrunn i algoritmeforskning i Oxford, utvikling av søkemotoren Alta Vista i Silicon Valley, strategisk ledelse i Fast Search and Transfer, og tjenesteutvikling i Microsoft. Hun jobber nå som styremedlem i flere store selskaper, inkludert Oslo Børs og NRK, og som aktiv investor i flere teknologibedrifter. I 2017 vant Seres årets ODA-pris, som den mest innflytelsesrike kvinnen innen IT-bransjen i Norge. Seres er opptatt av digitale framtidsperspektiver: hvordan digitalisering, robotisering og automatisering vil endre både samfunn og arbeidsliv. Hun er en populær foredragsholder, og hun er aktuell med Lørn.Tech, podcasten som har mål om å skape bedre forståelse og kunnskap om ny teknologi for alle.

I sitt foredrag, vil Silvija Seres gi oss overblikket vi trenger og lære oss mer om kompetanser og ferdigheter ledere og medarbeidere behøver for å imøtegå det nye arbeidslivet der teknologien utvikles i rasende fart.  Hvilke muligheter har vi, og hvilke utfordringer må vi løse?

Make a change: Slik skaper ledere innovasjon og vekst

Karianne U. Melleby - Director Corporate Partnerships, StartupLab

Karianne U. Melleby arbeider i StartupLab. I en verden som er i konstant endring, er hennes ambisjon å legge til rette for et tettere samarbeid mellom store bedrifter og entreprenører. Melleby har tidligere jobbet med å starte flere selskaper både hos DNB og Telenor, og hun brenner for hvordan en kan skape vekst i den digitale økonomien.

I sitt foredrag, vil Karianne gi oss svarene på hvordan jobbe med endringsledelse i praksis og skape innovasjon gjennom en fleksibel og nysgjerrig bedriftskultur.

#ShesGotThis - en gründerreise i ubevisst diskriminering

Marie Louise Sunde – en av grunnleggerne av #ShesGotThis og #Hunspanderer

Du har kanskje sett #Hunspanderer i sosiale medier? Etter to suksessfulle markedsføringskampanjer siden 2015, har flere store bedrifter og aktører innsett behovet for å avdekke forutinntatte og ubevisste holdninger knyttet til kjønnsbaserte stereotypier i arbeidslivet.

Marie Louise Sunde (f.1987) er kirurg med doktograd i medisin. Hun er en av grunnleggerne av Hun spanderer og selskapet AS ShesGotThis, hvor hun nå arbeider som daglig leder på fulltid. Sunde er også grunnlegger av Nexus Norge, direksjonsmedlem i Polyteknisk forening, hun er styremedlem i Advisory Board til Partnership for Change, og hun holder foredrag om likestilling innenfor arbeidslivet og helsevesenet.

I sitt foredrag, lærer Marie Lousie Sunde oss om hvordan en arbeider med avlæring av ubevisste holdninger. Ved konkrete eksempler og knusing av myter, viser hun vei for hvordan man kan endre holdninger og fremme likestilling. Resultatet gavner alle - nemlig bedre og mer lønnsomme virksomheter. 

Wanted: Kvinner som former tech-selskaper

Sigrun Syverud - grunnlegger av Fjong

Sigrun har grunnlagt det bærekraftige klesdelingskonseptet Fjong og har satt flere rekorder - både i folkefinansiering og andel kvinnelige investorer. Fjong har i dag 40 000 brukere. De har planer om å tilby levering og retur av klær i hele landet samt mulighet av å "streame"  et visst antall klær i måneden. Det er ikke uten grunn at Sigrun er nominert som en av tre til årets kvinnelige gründere av Innovasjon Norge!

I foredraget vil Sigrun lære oss om hva som skal til for å bli investor i tech-selskaper, eller hoppe i det, og starte noe eget! Hvordan går man egentlig frem? I Norge utgjør kvinner kun 1 % av både startup-investorer og tech-gründere,- og dette vil Syverud endre på.

Believe: Tenke det - gjøre det: mangfoldets muligheter

Leila Rossow - grunnlegger Papillon, regjeringens integreringspanel

Rossow sitter nå i regjeringens integreringspanel og gjennom lederroller i Papillon, Catalysts og kampanjen Support Not Protect retter hun fokus mot ungdommer med innvandringsbakgrunn. Hun har bidratt i NRK-dokumentaren URO med programleder Leo Ajkic, vinner av Gullruten og Fritt Ords honnør og kjent fra NRK-serien "Flukt".  Leila kom fra Paris til Norge og har på få år gjennomført en reise de færreste av oss har gjort. Hun tok sykepleier studie, lærte seg norsk og grunnla Papillon samtidig som måtte leve med vanskelig brudd med egen familien i Frankrike. Papillons mål er å skape et bedre mangfold i arbeidslivet, bl.a. ved å gi unge innvandringsjenter egne mentorer i arbeidslivet som kan hjelpe dem "å fly" i nytt land.

Leila vil i foredraget sitt gi oss innsikt gjennom egne erfaringer og dele hvilke muligheter hun ser for integrering og mangfoldets muligheter i arbeidslivet.

Share competence: Kreativ læring i Equinor

Mailen Greve - grunnlegger av nettverket Oda, leder Digitalt Akademi, Equinor University

Mailen T. Greve er utdannet ved NITH, Grenoble Graduate School of Business og London School of Economics. Hun har en lang, sammensatt erfaring fra IT-bransjen i ryggen, og er ingen ringere enn grunnleggeren for Oda nettverket, Nordens ledende nettverk for kvinner i tech.

Mailen er nå leder for Digital Academy Equinor – selskapets digitale gren, som skal senke terskelen for kompetanseheving og erfaringsutveksling mellom 20 000 mennesker. Hun jobber med å finne svaret på spørsmålet; «hvordan man best mulig kan bygge kompetansestrømmer internt i organisasjonen». Målet er å skape nysgjerrighet for digital teknologi – og i krysningspunktet mellom kompetanse og disruptiv teknologi.

I foredraget sitt vil Greve lære oss hvordan vi skaper kreativ læring så vi systematisk kan redusere det økende kompetansegapet. Du vil høre om hvordan Equinor rigger seg for fremtiden gjennom en god blanding av tradisjonelle utdannelsesløp og mer eksperimentell utforsking på ulike læringsarenaer.

Let’s Talk: Hvordan blir vi den beste utgaven av oss selv?

Sofaprat mellom Solveig Kloppen og Yrja Oftedahl - grunnlegger av podcasten Power Ladies

Yrja Oftedahl er host i podcasten Power Ladies, hvor hun intervjuer damer som utmerker seg innenfor ulike fagfelt og industrier. Yrja jobber for å løfte frem et bredt spekter av kvinnelige rollemodeller, og hun ønsker å inspirere lyttere til å skape et liv rundt noe de brenner for. Power Ladies har høstet flere gode anmeldelser, prisnominasjoner og utmerkelser på kort tid, og Yrja ble nylig nominert til UN Student Prize for sitt arbeid med å fremme likestilling og mangfold i henhold til FNs bærekraftmål.

Foruten arbeidet med Power Ladies, er Yrja også innholdsskaper i Egmont People og skribent for Det Nye og Shape up Norge. Hun har bakgrunn i Community Management og entreprenørskap både fra Oslo og internasjonalt - blant annet som Community Manager i startuphuben MESH.

Konferansedatoer

Velg sted og dato fra listen under.
Abonnementspris kr 3 450,- info_outline Ordinær pris kr 3 950,-
Meld på E-læring 05.06.2019 kl 09.00 - kl 15.30
arrow_drop_down_circle