E-læring: Sjekkliste for årlig HMS-gjennomgang

Få gjennomgang av sjekklisten du trenger


Abonnementspris info_outline kr 690,- Ordinær pris kr 890,-

Gå til bestilling
Pris eks mva

Vår erfarne HMS-rådgiver Anne Sandtorp veileder deg gjennom punkt for punkt i Internkontrollforskriften, slik at du er godt rustet til HMS-gjennomgang i egen virksomhet. Kurset gir deg oversikt over hvilke krav lovverket stiller i forbindelse med årlig HMS-gjennomgang, sammen med konkrete eksempler og tips til gjennomføringen.

Du får også en egen sjekkliste med tilhørende spørsmål, som du kan bruke som verktøy ved gjennomgangen av egen virksomhet.

Kursholdere

Anne Sandtorp

Infotjenester var så heldige å få Anne med på laget i 2011. Hun er utdannet ingeniør innen kjemiteknikk og prosesskjemi, med videreutdanning innen HMS. Anne har lang erfaring på HMS-området, og har innehatt både HMS-faglige funksjoner og lederstillinger innen landbasert Industri og bedrifts-helsetjeneste.
Les mer om Anne Sandtorp

 Målgruppe

Kurset passer for deg som er ansvarlig for å gjennomføre internrevisjon, ledere og verneombud.

 Varighet

20 min.

 Mer informasjon?

Telefon: 69 97 17 00 eller bruk vår epost for dine spørsmål.

Hva er e-læringskurs fra Infotjenester?

Våre e-læringskurs kan du ta når som helst. Alt du trenger er en enhet (PC / mobil / nettbrett) med nettilgang. Kursene er korte og intensive og gir derfor tidseffektiv opplæring. Tilgangen til et e-læringskurs er personlig og tilgjengelig for deg i 3 måneder etter påmelding. Du får tilgang til kurset umiddelbart.

Vi tilbyr også e-læringskurs som internkurs til enkeltkunder. Antall tilganger bestilles etter behov, og kursene kan skreddersys læringsbehov i din virksomhet. Kontakt Mariann Karlsen på tlf.415 37 705 eller epost.
arrow_drop_down_circle