Velkommen til Norges største fagdag innen lønn og HR/personal

Velg hvordan din dag blir
Vi bruker samme suksessformel som tidligere år. Relevante temaer, enten om lov- og regelendringer, eller om tema som er utfordrende i arbeidshverdagen din. Dagen er bygd opp med tre parallelle løp gjennom dagen. Du "plukker og mikser" sammen din egen fagdag, skreddersydd ditt læringsbehov.

Årets fagdag
I 2018 satte vi rekord med nærmere 2000 deltakere og fikk en score på 8,4 av 10 mulige på fagdagene. Det er våre eksperter, som du kanskje kjenner fra tidligere fagdager, kurs og supportsamtaler, som står bak programmet. Ingen har samme forutsetninger til å bygge opp et faglig opplegg innen lønn og HR/personal. De kjenner din arbeidshverdag ettersom de kontinuerlig "tar tempen" på dine utfordringer gjennom sine mange møtepunkt med kunder, og ved at de følger myndighetenes beslutninger om endringer tett.

Din garanti
Hva som er den utslagsgivende årsaken til at du velger å delta på Lønn & Personaldagen er helt opp til deg selv å avgjøre. Vi lover å levere en dag med høy nytteverdi, og vi legger til rette for at du skal kunne møtes til både fagdiskusjoner og annet hyggelig samvær. I tillegg lover våre hoteller hyggelig atmosfære, forfriskninger og en velsmakende lunsj.

Velkommen til Lønn & Personaldagen 2019!

Årets finaler:

Thomas Giertsen Marco Elsafadi Tomas Myklebust Julien Bourrelle

Priser:

Abonnent: kr 3 950*
Ordinær pris: kr 4 450

*Abonnentpris gjelder for alle enkeltpersoner og ansatte i virksomheter som har et løpende kundeforhold med Infotjenester på oppslagsverk, håndbøker eller systemer. Ta kontakt med oss på telefon 07505 eller e-post hvis du er usikker på om du har rett på abonnentpris.