Konferanse: Lederdagen 2017

Ledelse - teknologi - menneskeGå til bestilling

Møt 10 kunnskapsrike og inspirerende foredragsholdere som vil forberede deg på vårt nye arbeidsliv. De neste 10 årene vil innebære større endringer enn de siste 100 årene: "Business as usual will not be possible".

Styrk din posisjon som leder og lær om dagens muligheter innen teknologi, digitalisering og robotisering. Lederdagen gir deg kunnskapen du trenger for å velge riktige teknologi som bedrer bunnlinjen og gir konkurransefortrinn.

Den humanoide roboten Pepper kommer - kommer du?

Høydepunkter fra programmet:


Dato/sted: 6. juni på Hotel Bristol, Oslo 
 

Program:

Fra 08:30

Registrering - Hils på roboten Pepper som hjelper oss med kaffeservering og registrering

09:00 Velkommen

Konferansier Anne Grosvold

09:05 Det umulige blir mulig: Magi og teknologi

Jon Ensor, magiker og tankeleser fra Oxford

Len deg tilbake og bli fascinert av en genuin magiker og tankeleser som i flere tiår har trollbundet alt fra kongelige til næringslivstopper, skeptikere og fans. Hans “magi” er et resultat av kreative løsninger og innsikt i menneskelig tankeprosesser. Ensor gir oss et innblikk i hans tilnærming til det å gjøre det umulige, mulig.

09:20 Robotene er her!

Silje Vallestad, techgründer, innovasjonskatalysator og Young Global Leader

Silje Vallestad er gründer av to profilerte selskaper og har vunnet flere priser innen innovasjon og ledelse. Etter tre år i Silicon Valley og en årrekke som gründer og foredragsholder internasjonalt, er hun tilbake i Norge med erfaringer, nettverk og innsikt du skal få glede av.

Hun vil fortelle at det ikke er et spørsmål om hvorvidt roboter og kunstig intelligens tar jobbene våre, men om hvor fort og hvor mange. Foredraget tar pulsen på bruk av roboter og kognitiv intelligens i dag, og ser på de utfordringer og muligheter som ligger foran oss.

09:55 Menneske og maskin er best sammen - bedre innsikt med ny teknologi

Anne-Sofie Risåsen, leder av Global Business Services, IBM

Risåsen ble årets it-kvinne 2016 og tildelt Oda-prisen Person. Hun har tidligere jobbet som administrerende direktør i Capgemini Norge og hatt lederstillinger i Microsoft og EVRY.

Foredraget hennes ser på betydningen av riktige teknologivalg for den enkelte virksomhet, både i forhold til utvikling, konkurransefortrinn og bunnlinje. Du vil også lære om hvordan digital intelligens møter digital forretningsvirksomhet gjennom IBM sin verdenskjente Watson.

10:30 Pause

10:50 Verdens mest avanserte bioraffineri – i dag og i morgen

Per A. Sørlie, CEO, Borregaard

Per ble i 1999 administrerende direktør og leder for hele for Borregaard-konsernet. Borregaard har ett av verdens mest avanserte og bærekraftige bioraffineri. De ble børsnotert i 2012 og har 1060 ansatte fordelt i Europa, Amerika, Asia og Afrika. Selskapet har høstet flere priser de siste årene for sin innsats innen innovasjon og teknologi.

Han vil fortelle om hvilke strategiske grep de har gjort innen ledelse og innovasjon for å sikre dagens posisjon og rigge for å beholde den posisjonen i fremtiden.

11:20 Grønn, smart og nyskapende ledelse

En samtale i sofaen: Anne Grosvold møter Anita Krohn Traaseth, administrerende direktør i Innovasjon Norge og Siri Damsleth, Comlight AS

Anita Krohn Traaseth er en næringslivsleder, forfatter og blogger. Siden 2014 har hun vært administrerende direktør i Innovasjon Norge etter å ha kommet fra stillingen som administrerende direktør i Hewlett-Packard Norge. Hun startet sin karriere som trainee i IBM i 1996. I august 2012 begynte hun å publisere en personlig blogg om ledelse, med tittelen Tinteguri.

Siri er kvinnen bak Comlight og vinner av den prestisjetunge prisen: Årets Gründerkvinne i 2012 for sitt arbeid med strømsparende gatebelysning. Hun er lidenskapelig opptatt av innovasjon, og har tidligere jobbet med innovasjonsprosesser i andre internasjonale selskaper.

Når man skal skape vekst og overleve «den fjerde industrielle revolusjon, er det viktig å forstå og se muligheter for implementering av det grønne og det digitale skiftet.   Anne Grosvold vil diskutere med Anita Krohn Traaseth og Siri Damsleth om hvordan norske virksomheter og gründere kan jobbe med dette i praksis.

12:00 Lunsj

13:00 Programmering av menneskehjernen!

Jon Ensor, magiker og tankeleser fra Oxford

Her vil Ensor demonstrere noen tankelesingsteknikker. Hvordan mennesker reagerer og blir påvirket av verden rundt seg, er viktig kunnskap ved innføring av ny teknologi. Og her må vi tenke annerledes, for mennesker tenker ikke helt som man tror.

13:15 Ledelse - teknologi - menneske

En samtale i sofaen: Anne Grosvold møter Christopher Conradi, Country Manager i Google Cloud Norway

I sofaen blir det dialog om bl.a.: Hvordan Norge er i ferd med å bli et lavkostland, "Skygge-IT", Cloud Computing, kulturens betydning, maskinlæring og kunstig intelligens

Christopher Conradi er en ung og innovativ leder som i en alder av 28 ble ansatt for å starte og bygge Google Cloud i Norge. Google Cloud er Googles B2B-satsning og leverer maskinvare, programvare og tjenester som snur opp-ned på tradisjonell IT. Christopher er ansett som en av de mest innovative lederne i Google; lokalt og internasjonalt. Han er lidenskapelig opptatt av hvordan man, gjennom teknologi, kan gjøre mennesker lykkeligere og arbeidsplassen til et bedre sted å være.

13:50 Gamification, læring og ledelse – en virtuell treningsarena for arbeidslivet

Gaute Godager, spillutvikler og psykolog

Gaute Godager er psykologspesialist ved Distriktpsykiatrisk senter Edwin Ruud. Han var tidligere spillutvikler og en av grunnleggerne av spillselskapet Funcom AS. Godager var i selskapet i 15 år, blant annet som direktør.

Foredraget hans viser hvordan vi i dag kan benytte virtuelle treningsarenaer, som spill og applikasjoner, som en viktig brikke for utvikling i arbeidslivet. Gamification kan brukes ved medarbeideropplæring, lederutvikling eller omstillingsprosesser.

14:25 Pause

14:45 Innovativ ledelse og mindset - fra resultatmåling til prestasjonsforbedring

Anders Dysvik, professor, BI

Dysvik er professor ved Institutt for ledelse og organisasjon på BI og har holdt foredrag med meget gode tilbakemeldinger gjennom en årrekke.

Hans foredrag inneholder hvordan implementere et innovativt leder-mindset som gjør virksomheten mer konkurransedyktig i marked som endres. Det vil si hvilke tankesett og handlingsmønstre er optimalt for ledere å ha i møte med utfordringer og muligheter rundt ny teknologi, digitalisering og globalisering.

15:20 Dele eller kvele? Delingsøkonomiens fremvekst.

En samtale i sofaen: Anne Grosvold møter Håkon Haugli, administrerende direktør, Abelia

Håkon Haugli er tidligere stortingsrepresentant og nåværende øverste leder for Abelia, NHOs forening for kunnskaps- og teknologibedrifter.

I sofaen blir det dialog om bl.a.: Hvilke muligheter og utfordringer som eksisterer ved delingsøkonomiens fremvekst. Hva kommer ut av nye forretningsmodeller og hvordan fornye og effektivisere modeller man ønsker å beholde i vår digitale verden.

15:55 Anne Grosvold avslutter dagen

16:00 Vel hjem

Konferansedatoer

Velg sted og dato fra listen under.
Abonnementspris kr 4 400,- info_outline Ordinær pris kr 4 900,-
arrow_drop_down_circle