E-læring: Grunnopplæring i personvern (GDPR)

Grunnleggende personvern for ledere eller HR-ansvarlig


Abonnementspris info_outline kr 1 190,- Ordinær pris kr 1 490,-

Gå til bestilling
Pris eks mva

Vet du hva de nye personvernreglene (GDPR) innebærer for din virksomhet og din rolle?


Er du leder eller HR-ansvarlig må du få oversikt over hva GDPR innebærer og hvilke endringer dette har for din virksomhet og din rolle. De nye reglene vil kreve at de fleste bedriftene og organisasjonene må gjøre forretnings- og driftsmessige endringer.

Har du oversikt over hvilke deler av de nye reglene som gjelder din virksomhet? Hvilken kompetanse trenger du for å møte det nye ansvaret? Er du og din virksomhet forberedt?

I dette e-læringskurset får du en grunnleggende innføring i begreper, roller og ansvar som arbeidsgiver har knyttet til den nye personopplysningsloven. Kurset er utviklet av Advokatfirmaet Føyen Torkildsen AS, med Eva Jarbekk i spissen, og i tett samarbeid med våre egne rådgivere.

Du vil få svar på:

- Hvilke ansvar og roller ligger i arbeidet med personvern
- Hvilke deler av GDPR som angår din virksomhet?
- Trenger dere personvernrådgiver eller personvernombud?
- Hva må jeg kjenne til som leder eller HR-ansvarlig?

Forkunnskaper

Det er ingen krav om forkunnskaper om personvern eller GDPR for å kunne gjennomføre grunnopplæringen. Du vil få en generell innføring i personvern og GDPR.

Sagt om dette kurset:

"Klare, konsise og kortfattede informasjoner"
Henning Larsen, Bertel O. Steen AS

"Informativt og bra strukturert kurs"

Tormod Førland, Ifocus Øyeklinikk AS

Kursholdere

Camilla Schie-Veslum

Som rådgiver og engasjerende kursleder ble Camilla med på laget hos Infotjenester i 2012. Hun er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo, med spesialisering i arbeidsrett. Hun har erfaring som advokatfullmektig og som rådgiver i Utdanningsdirektoratet og i Eidsberg kommune.
Les mer om Camilla Schie-Veslum

Grunnopplæring i personvern (GDPR)

- Hva er en personopplysning?
- Ansvar og roller
- Prinsipper for behandling av personopplysninger
- Rettigheter for den registrerte
- Informasjon til den registrerte
- Behandlingsgrunnlag - Når kan man behandle personopplysninger?
- Krav til oversikt over hvordan man behandler personopplysninger
- Databehandleravtaler - når trengs slike avtaler og hvilke krav stilles til innholdet
- Informasjonssikkerhet
- Overføring av personopplysninger
- Internkontroll

 Målgruppe

HR/ledere i privat og offentlig virksomhet

 Etterutdanning

1 t rettslære

 Varighet

45 min.

 Mer informasjon?

Telefon: 07505 eller bruk vår epost for dine spørsmål.

Hva er e-læringskurs fra Infotjenester?

Våre e-læringskurs kan du ta når som helst. Alt du trenger er en enhet (PC / mobil / nettbrett) med nettilgang. Kursene er korte og intensive og gir derfor tidseffektiv opplæring. Tilgangen til et e-læringskurs er personlig og tilgjengelig for deg i 3 måneder etter påmelding. Du får tilgang til kurset umiddelbart.

Vi tilbyr også e-læringskurs som internkurs til enkeltkunder. Antall tilganger bestilles etter behov, og kursene kan skreddersys læringsbehov i din virksomhet. Kontakt Mariann Karlsen på tlf.415 37 705 eller epost.
arrow_drop_down_circle