E-læring: Ferieavvikling og feriepenger

Alt du trenger for å være forberedt til årets ferieavvikling!


Abonnementspris info_outline kr 1 890,- Ordinær pris kr 2 190,-

Gå til bestilling
Pris eks mva

Det gås gjennom følgende temaer:

- Fastsettelse og riktig bruk av ferien
- Ferie ved sykdom, permisjoner, oppsigelse m.m.
- Beregning av feriepenger og hvilke ytelser gir rett til feriepenger

Kurset er inndelt i moduler. Følgende moduler kan kjøpes separat:
Ferieavvikling
Feriepenger

Kursholdere

Hans Gjermund Gauslaa

Hans Gjermund er en erfaren rådgiver som har vært tilknyttet Infotjenester og arbeidsrettsområdet siden 1996. Han er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo og har 6 års erfaring som saksbehandler og byråsjef i Kommunal- og arbeidsdepartementet.
Les mer om Hans Gjermund Gauslaa

Del 1

- Hvordan telle feriedager - Fastsetting av tidspunkt for ferieavvikling - Overføring av ferie og ferie på forskudd - Ferie ved sykdom, permisjoner, oppsigelsestid, permittering m.m.

Del 2

- Feriepengegrunnlaget - hvilke ytelser gir rett på feriepenger? - Beregning av feriepenger - Feriepenger knyttet til sykepenger, foreldrepenger og militærtjeneste - Hvordan ferie og feriepenger påvirker utbetaling av lønn - Hvordan feriepenger utbetales når arbeidstaker har hhv timelønn og fast månedslønn - Utbetaling av feriepenger når ferien ikke avvikles, når ferie overføres og ved opphør av arbeidsforhold

 Målgruppe

Ledere med personalansvar, HR-medarbeidere og lønnsmedarbeidere

 Etterutdanning

Regnskapsfører: 2 t rettslære Revisor: 2 t annet

 Varighet

1 t 20 min

 Mer informasjon?

Telefon: 69 97 17 00 eller bruk vår epost for dine spørsmål.

Hva er e-læringskurs fra Infotjenester?

Våre e-læringskurs kan du ta når som helst. Alt du trenger er en enhet (PC / mobil / nettbrett) med nettilgang. Kursene er korte og intensive og gir derfor tidseffektiv opplæring. Tilgangen til et e-læringskurs er personlig og tilgjengelig for deg i 3 måneder etter påmelding. Du får tilgang til kurset umiddelbart.

Vi tilbyr også e-læringskurs som internkurs til enkeltkunder. Antall tilganger bestilles etter behov, og kursene kan skreddersys læringsbehov i din virksomhet. Kontakt Mariann Karlsen på tlf.415 37 705 eller epost.
arrow_drop_down_circle