Konferanse: 100 % Arbeidsglede

En dag med humør, latter og en god dose læringGå til bestilling

Oslo - 6. desember 2018 - Scandic Edderkoppen hotell

Feel good - Learn more - Get inspired - Be happy!

Vi gjentar suksessen og arrangerer for 4. gang konferansen som gir deg etterlengtet inspirasjon, nye tanker og innsikt inn i et nytt spennende år!

100 % Arbeidsglede er juleavslutningen som også er et perfekt HMS-tiltak for å løfte et positivt arbeidsmiljø og investere i sine medarbeidere.  

Konferansier Ingrid Gjessing Linhave skaper den perfekte stemningen på scenen og i salen med sin herlige humor. Hun sikrer også en uformell og personlig gjennomføring. Ingrid er fast konferansier på 100 % Arbeidsglede og får alltid topp evalueringer fra deltagerne!

Denne dagen gir deg:

Vi gir deg spennende foredragsholdere som vet hvordan de skal få frem både latteren, skape refleksjon og nye tanker – dette blir en dag du trygt kan investere i.

Kom alene eller ta med dine kollegaer på en dag med mening!

Velkommen!

Er dere en gruppe på 4 eller flere? Eller ønsker du at dette skal være en hemmelig julegave til dine kollegaer eller ansatte? Ta kontakt med oss på tlf 07505 eller kurs@infotjenester.no, så skreddersyr vi et tilbud for deg.

Program:

Fra kl. 08:30 Registrering

Kl. 09:00 Velkommen

Dagens konferansier: Ingrid Gjessing Linhave

Ingrid Gjessing Linhave er programleder i NRK og har i flere år jobbet som programleder i tv og radio. Idol, barne-tv, Sommeråpent, Reiseradioen, Nytt på Nytt og Nitimen er sikkert steder du har sett eller hørt henne tidligere. Hun har en unik evne til å skape den perfekte stemningen blant publikum og foredragsholdere, kombinert med at hun er spontan og elsker å få folk til å le.

Kl. 09:10 Mental hjernetrim

Tomas Myklebust - psykolog og hjernespesialist, Ullevål universitetssykehus

Hjernen er som en muskel – den er enormt trenbar. Gjennom å bruke prinsipper fra toppidrett og prestasjonsmiljøer, kombinert med kunnskap om hjernen vår, får du oppskriften på hvordan du kan trene din egen hjerne til å klare ting du aldri trodde var mulig. Med utgangspunkt i sin unike erfaring og moderne hjerneforskning gir Tomas Myklebust deg kunnskapen, verktøyene og motivasjonen til å øke din egen kapasitet, motivasjon og glede i hverdagen.

Tomas Myklebust er psykolog og hjernespesialist. I sine foredrag snakker han om de mange spennende sidene ved hjernen, og hvilke endringer vi kan gjøre i livene våre for at den skal kunne fungere best mulig. Tomas jobber til daglig ved klinikk for nevrofag ved Ullevål universitetssykehus. Han har også flere års arbeidserfaring med mental trening og prestasjonsutvikling innenfor toppidrett og næringsliv.

Kl. 10:00 Pause

Kl. 10:20 Fra kjelleren på BI til Barack Obama

Marius Røed Wang - markedsansvarlig/eier - Fredrik Dehli - partneransvarlig - begge Oslo Business Forum

Hvordan kan to unge BI studenter på under tre år, bygge opp en unik brand og nå ut til hele Norges næringsliv og attpåtil få Obama til Norge? Hør om den spennende reisen, motivasjon og strategi for å skape sin suksessbedrift, Oslo Business Forum, som hele Norges næringsliv flokker seg rundt og trykker til sitt hjerte. Hva er oppskriften på slik suksess?

Marius er markedsansvarlig/eier i Oslo Business Forum. Sammen med en studievenn, droppet han ut av BI i desember 2015, da Sir Alex Ferguson takket ja til deres foredragshenvendelse. Gutta satset alt, spytter inn en halv million kroner hver og oppretter eget selskap. Konferanser og podcaster skaper blest og oppmerksomhet. I september 2018 samlet Oslo Business forum 3 000 norske næringslivstopper på konferansen med bl.a. Obama på programmet.

Fredrik er partneransvarlig i OBF og startet å jobbe for dette unge fremadstormende selskapet vinteren 2018.

Kl. 10:55 Gir du likes på jobben?

Siw Bergsås - banksjef SpareBank 1 Nordvest, samfunnsdebattant og spaltist

Kan det være slik at det er lettere å være begeistret bak en skjerm og et tastatur hjemme i sofaen enn i et teamrom sammen med de man jobber med? Det er den enkelte av oss som har hovedansvaret for at vi blomstrer på jobb. Ikke nødvendigvis sjefen eller kollegaen min. Hver og en av oss kan bidra til å skape en heiakultur som løfter, begeistrer og bidrar til et godt arbeidsmiljø som utvikler oss videre. Hvordan skaper vi så denne kulturen sammen?

Siw Bergsås har lang erfaring fra finansbransjen som leder og lagbygger. I tillegg har hun uredd engasjert seg i ulike samfunnstema som spaltist i lokal og nasjonal presse, samt som foredragsholder, bokbader og konferansier. Siw skriver artikler om temaer som beveger og som kan være krevende å snakke om. Nettopp dette har gjort at Siw tar plass og har fått en tydelig stemme, og hun har blant annet gjestet TV2 og "God Morgen Norge" for å snakke om dette.

Kl. 11:30 Lunsj

Kl. 12:30 Kunstig intelligens - hvordan angår det oss?

Lars Rinnan - CEO NextBridge, gründer og tankeleder

Hvordan vil digitaliseringen og økende bruk av kunstig intelligens påvirke arbeidslivet og oss som arbeidstakere? I sitt foredrag snakker Rinnan om hvordan vi faktisk kan få det mye bedre på jobb ved bruk av kunstig intelligens, da rutineoppgaver vil bli borte og vi kan bruke mer tid på andre meningsfulle oppgaver.

Lars Rinnan har 25 års ledelseserfaring og har i løpet av 8 år startet 6 selskaper innen kunstig intelligens, Business Intelligence og analytics, alt samlet i NextBridge Group. Han er en brennende engasjert futurist, blogger og foredragsholder som snakker langs to akser: Teknologi & digitalisering og entreprenørskap & ledelse. Han engasjerer sine tilhørere og formidler med lun humor også på alvorlige tema.

Kl. 13:30 Pause

Kl. 13:50 God stemning

Dora Thorallsdottir - gründer, relasjonsterapeut og komiker

"God stemning" er et foredrag som gir konkrete redskaper til hvordan du kan skape bedre relasjoner til andre. Dora snakker blant annet om hvorfor vi er så redde for konflikter, hvorfor det er skummelt å si noe som er viktig for deg på grunn av reaksjonen du får og hvordan du blir kvitt selvkritikeren. Foredraget gir gode innspill til hva som skal til for å få et bedre arbeidsmiljø på en underholdende, personlig og humoristisk måte.

Dora er en optimal kombinasjon av terapeut, lærer og komiker. Hun grunnla Relasjonssenteret AS i 2006, og arbeider som foredragsholder, relasjonsterapeut og lærer på den skolen hun driver. Dora Thorhallsdottir har også jobbet fire år som standup-komiker. I 2017 og 2018 er hun aktuell med suksessen «Familiegreier» på Latter.

Kl. 15:00 Vel hjem

Konferansedatoer

Velg sted og dato fra listen under.
Abonnementspris kr 3 450,- info_outline Ordinær pris kr 3 950,-
arrow_drop_down_circle