E-læring: Ansettelsesprosessen

Unngå feil som koster virksomheten dyrt


Abonnementspris info_outline kr 790,- Ordinær pris kr 990,-

Gå til bestilling
Pris eks mva

Leders rolle i ansettelsesprosessen

Å gjøre feil i ansettelsesprosessen kan koste virksomheten dyrt. Med dette kurset får du alt du trenger å vite om de formelle kravene rundt ansettelser. Vi ser på ulike former for ansettelse, bruk av prøvetid, og innleie av arbeidskraft. I tillegg tar vi for oss selve arbeidsavtalen.

Dette kurset er en modul i nettkurset Arbeidsrett for ledere.

Kursholdere

Torgeir A. Bjørnland

Torgeir er en av våre mest erfarne rådgivere. Han er utdannet jurist, er tidligere sivilansatt i Forsvaret og juridisk konsulent i arbeidstilsynet. Han har vært hos Infotjenester siden 1989.
Les mer om Torgeir A. Bjørnland

Innhold
Leders rolle i ansettelsesprosessen

- Innledning - Lederens rolle i ansettelsesprosessen - Eventuell fortrinnsrett - Former for ansettelse - Selve arbeidsavtalen - Oppsummering

 Målgruppe

Ledere med personalansvar

 Etterutdanning

Regnskapsfører: 1 t rettslære Revisor: 1 t annet

 Varighet

30 min

 Mer informasjon?

Telefon: 07505 eller bruk vår epost for dine spørsmål.

Hva er e-læringskurs fra Infotjenester?

Våre e-læringskurs kan du ta når som helst. Alt du trenger er en enhet (PC / mobil / nettbrett) med nettilgang. Kursene er korte og intensive og gir derfor tidseffektiv opplæring. Tilgangen til et e-læringskurs er personlig og tilgjengelig for deg i 3 måneder etter påmelding. Du får tilgang til kurset umiddelbart.

Vi tilbyr også e-læringskurs som internkurs til enkeltkunder. Antall tilganger bestilles etter behov, og kursene kan skreddersys læringsbehov i din virksomhet. Kontakt Mariann Karlsen på tlf.415 37 705 eller epost.
arrow_drop_down_circle