Streaming: Å lede i koronakrisen

Kjøp tilgang til et opptak av vårt digitale seminar om hvordan lede under koronkrisen


Abonnementspris info_outline kr 1 450,- Ordinær pris kr 1 750,-

Gå til bestilling
Pris eks mva

Inngår i abonnement på digitale kurs - HR

Koronakrisen har satt mange ledere i en krevende situasjon. Det å lede under en krise, krever noe helt annet enn å lede i "fredstid".

En krise må håndteres raskt og riktig, og setter ledelse og organisasjon under ekstremt press. Krisen skal håndteres, samtidig som den daglige driften skal fortsette.

Tor Åge Eikerapen er psykolog og spesialist i organisasjonspsykologi. I dette digitale seminaret deler han praktiske råd og tips til ledere og HR-medarbeidere som ønsker å lære mer om å lede i koronakrisen.

På kurset lærer du:

Praktisk informasjon:

Det digitale seminaret er et opptak av vårt kurs som ble sendt direkte 2. april. Kurset varer i 2 timer.

Det eneste du trenger for å se opptaket er tilgang til internett og en pc, mobiltelefon eller et nettbrett med lydmulighet.

Opptak av liveseminaret er tilgjengelig for deg i 3 måneder etter kursgjennomføringen, og du kan laste ned et eget kursbevis.

Kursholdere

Tor Åge Skagestad Eikerapen

Tor Åge Skagestad Eikerapen er en av landets mest brukte foredragsholdere innenfor psykologi, organisasjon og ledelse. Han er kjent for stor innlevelse og mye humor i undervisningen. Tor Åge er spesielt opptatt av ledelse, endring og arbeidsmiljø – og hva som skal til for at mennesker har det bra på jobb, samtidig som de presterer på et høyt nivå.

 Målgruppe

For deg som er leder eller jobber innen HR

 Varighet

2 timer

 Mer informasjon?

Telefon: 69 97 17 00 eller bruk vår epost for dine spørsmål.

arrow_drop_down_circle