GDPR - Personopplysninger i arbeidsforhold

Reglene knyttet til personvern som HR må forholde seg til er personopplysninger tilknyttet ansatte, tidligere ansatte og personer som har vært søkere av stillinger i virksomheten.


Reglene knyttet til hvilke personopplysninger som kan lagres og personers rett til å bli glemt er strenge. Konsekvensene av å ikke følge reglene kan være store.


Infotjenester tilbyr alt du trenger å vite knyttet til personvern i arbeidsforhold, gjennom opplæringsprogram, kurs, e-læring, oppslagsverk og én-til-én fagsupport.

Aktuelt opplæringstilbud: 

E-læring: Innføring i personvern for ansatte

E-læring: Grunnopplæring i personvern (GDPR)

E-læring: Personvernombudets rolle

Kurs: Personopplysninger i arbeidsforhold

Faghjelp med én-til-én fagsupport:

Les mer om Faghjelp Personvern i arbeidsforhold

Informasjon til medarbeidere og ledere:

Personvern til medarbeider/leder

(*forutsetter personalhåndbok/lederhåndbok fra Infotjenester) 

Webinarer om ny personvernforordning

Vi har gjennomført flere direktesendte webinarer om den nye personvernforordningen. Webinarene kan du se i opptak inne i Faghjelp Personvern i arbeidsforhold

Hvis du ikke har tilgang, må du først registrere deg gratis på denne siden før du klikker på linkene og logger deg inn:  

  • done

    Norsk lovforslag på høring

    Regjeringen sender forslag til norsk lovverk som utfyller forordningen på høring. Høringsfrist 16/10-2017.

    6. juli 2017

  • done

    Gratis webinar

    Infotjenester holder et gratis webinar om GDPR med advokat Eva Jarbekk og representanter for Infotjenester.

    17.oktober 2017

  • done

    Behandling i Stortinget

    Departementet sender lovforslag til Stortinget. Lovforslaget vil inkorporere EUs personvernforordning.

    23. mars 2018

  • access_alarm

    Ny personopplysningslov trer i kraft

    Forordningen trer i kraft i EØS-området, og må følges av alle norske virksomheter.

    20. juli 2018