Det store ferie-webinaret – vårt ekspertpanel svarer på dine spørsmål!

 

Tid: Fredag 16. juni 2017 kl. 10.00

Sted: http://direkte.infotjenester.no

Varighet: Ca. 45 minutter

Last ned kalenderpåminnelse til Outlook

Sommeren, og ikke minst ferien, nærmer seg med stormskritt. Dette merkes godt på Infotjenesters support-tjeneste, hvor antallet spørsmål knyttet til feriepenger og ferieavvikling får telefonene til å gløde! For å dekke det store behovet for informasjon, vil vi fredag 16. juni kl. 10.00 sende vi et gratis, utvidet webinar der alle som ønsker det kan stille spørsmål om ferie til våre fageksperter.

 

Send inn ditt spørsmål allerede nå

 

Vi stiller med et panel bestående av et knippe fageksperter på arbeidsrett, trygderett og lønn som vil ta seg god tid til å svare på det som kommer inn av spørsmål fra seerne

Aktuelle temaer er bla feriepenger, ferieavvikling for deltidsansatte og nyansatte, sykdom i ferien, innrapportering av ferietrekket på A-meldingen (nytt i år), skattetrekk i lønn ved manglende opptjening. Så enten du jobber med lønn eller personal vil du få svar på dine spørsmål!Infotjenesters rådgivere Torgeir A. Bjørnland (arbeidsrett), Berit Stokstad (trygderett) og Øivind Elvestad (økonomi/skatt) vil svare på spørsmål fra dere som ser på. 

Ønsker du å motta informasjon om kommende webinarer?

Skriv inn din e-postadresse for å motta informasjon om emner og tider for nye webinarer.
Sjekk før du trykker ”send” at du har skrevet epost-adressen din riktig!

Om Infotjenester AS

Gjennom de over 30 årene som har gått siden starten i 1985, har vi utviklet oss til å bli et internasjonalt programvarehus, som fortsatt har den faglige kompetansen i bunnen. Våre skybaserte HR-løsninger og håndbøker er bygd på jus, beste praksis og god kjennskap til hvor skoen trykker for HR, ledere og medarbeidere.

I et arbeidsliv i rask endring bidrar vi til å sikre optimale vilkår for vekst og endring.

Gratis webinarer for arbeidsgivere

Jevnlig holder vi direktesendte webinarer innen temaene arbeidsrett, trygderett, lønn og regnskap. Dette er korte, innholdsrike seanser hvor våre fageksperter tar opp temaer som mange arbeidsgivere er opptatt av. Deltakere kan sende inn spørsmål som besvares i sendingen.

Webinarene som presenteres på denne siden er gratis og åpne for alle.