Simployer HRM system
Reise & utlegg

 

Håndtering av reise- og utleggsregninger på papir eller i Excel er tidkrevende, både for den reisende, den som skal attestere og den som behandler i forbindelse med lønn. Manuelle rutiner gjør det vanskelig å sikre at regler, satser og interne retningslinjer overholdes. Ofte blir resultatet en reiseregning i retur, som må rettes og leveres på nytt.

 

Snakk med oss om Reise & utlegg

 

Vi gjør levering av reise- og utleggsregninger enkelt for den som er på farten, tidsbesparende for den som godkjenner og smidig for den som behandler i lønnsavdelingen.

Du som reiser kan levere reiseregninger og utlegg når og hvor du vil. En brukervennlig veiviser guider deg gjennom prosessen og sørger for at du følger lovverk og interne retningslinjer – hver gang.

 

 

 

Som leder får du varsel ved behov for attestasjon og en rask godkjenningsprosess, hvor du slipper å forholde deg til regler og satser – systemet er alltid oppdatert.

Reise & utlegg sikrer at du som behandler reise- og utleggsregninger opplever færre feil og er trygg på at virksomheten alltid forholder seg til korrekte og oppdaterte satser, regler og valutakurser.

 

Nøkkelfunksjonalitet

 

done_all Autorisert godkjenning

content_cut Kundetilpasset

arrow_forward Veiviser

cloud Skybasert

mood Universelt utformet (WCAG 2.0)

lock_open Single sign-on


Ulike roller - ulike behov

 

Administrasjon/lønn
Systemet holder kontroll på regler og satser og kan dessuten eksportere direkte til lønns- og økonomisystemet deres.

Leder
Bli varslet ved behov for attestasjon og få en rask godkjenningsprosess, hvor du slipper å forholde deg til regler og satser – systemet er alltid oppdatert.

Medarbeider
Lever reiseregninger og utlegg når og hvor du vil, via mobil eller PC. En brukervennlig veiviser guider deg gjennom hele prosessen. 


En av flere byggeklosser

 

Reise & utlegg er en av byggeklossene i Simployer HRM system. Simployer består av en rekke moduler, som alle er laget for å gjøre arbeidsdagen enklere for HR, ledere og medarbeidere.

Uansett hva dere trenger i dag, så kan det være greit å vite at alt henger sammen. Reise & utlegg passer godt sammen med for eksempel:

  • Grunnsteinen Personalregister
  • Den digitale personalmappen Dokumentarkiv for trygg lagring av konfidensielle dokumenter knyttet til hvert arbeidsforhold.


Kontakt oss nå!

Fyll ut skjemaet, og vi kontakter deg helt uforpliktende.