Simployer HRM system
Arbeidsavtaler

 

Har dere høy frekvens av ansettelser og ulike varianter av arbeidsavtaler? Med for eksempel flere avdelinger og spredt beliggenhet, kan det fort bli mange ledere som oppretter og endrer arbeidsavtaler for forskjellige stillinger.

Det kan være en utfordring å sikre at det alltid benyttes like og riktige maler og ikke minst at arbeidsavtalene som opprettes inneholder all nødvendig informasjon.

Snakk med oss om Arbeidsavtaler


Vi har utviklet en brukervennlig veiviser som guider leder gjennom opprettelse eller endring av en arbeidsavtale. Veiviseren har egendefinerte felter, tilpasset ønskene deres, som sørger for at avtalene som genereres har med all nødvendig informasjon for å være gyldige. Oppdatert personaldata hentes automatisk fra personalregisteret.

Veiviseren sikrer at ingen benytter utdaterte dokumenter, men alltid forholder seg til enhver tid gjeldende maler i virksomheten.

Spar tid som brukes på å finne riktig mal, unngå ugyldige avtaler og sørg for ikke å ha mange ulike varianter av arbeidsavtaler. Om dere ønsker en rutine for sentral godkjenning, kan alle genererte avtaler vannmerkes og kvalitetssikres av for eksempel HR før den gis til medarbeider.

Våre fageksperter har god kunnskap om krav til innholdet i arbeidsavtaler og beste praksis. Ved implementering av verktøyet kan vi, om ønskelig, fornye og forenkle de arbeidsavtalene dere har fra før av.

Nøkkelfunksjonalitet

 

done_all Autorisert godkjenning

lock_open Single sign-on

arrow_forward Veiviser

cloud Skybasert

mood Universelt utformet (WCAG 2.0)

content_copy Maler

Ulike roller - ulike behov

 

HR
Ikke mist kontroll på kvaliteten - sikre at virksomheten benytter gjeldende arbeidsavtaler.

Leder
Enkel, tidsbesparende og trygg løsning for ledere som oppretter mange arbeidsavtaler.

 

En av flere byggeklosser

 

Arbeidsavtaler er en av byggeklossene i Simployer HRM system. Simployer består av en rekke moduler, som alle er laget for å gjøre arbeidsdagen enklere for HR, ledere og medarbeidere.

Uansett hva dere trenger i dag, så kan det være greit å vite at alt henger sammen. Arbeidsavtaler passer godt sammen med for eksempel:

  • Grunnsteinen Personalregister
  • Den digitale personalmappen Dokumentarkiv for trygg lagring av konfidensielle dokumenter knyttet til hvert arbeidsforhold.


Kontakt oss nå!

Fyll ut skjemaet, og vi kontakter deg helt uforpliktende.