Høydepunkter fra Lederdagen 2016

Aldri før har deltakerne gitt Lederdagen så gode tilbakemeldinger som i år. Her kan du se noen av de interessante foredragene i opptak.

     

mandag 6. juni 2016 Knut Arild Vold

Torsdag 2. juni ble Lederdagen avholdt på Thon Hotel Opera i Oslo. Lederdagen er et samarbeid mellom Infotjenester og NHOs Næringslivets skole.

Aldri før har deltakerne vært så fornøyd med arrangementet som i år. Over 60 prosent svarte 9 eller 10, da de ble bedt om å vurdere hvorvidt de ville anbefale arrangementet til andre ledere på en skala fra 0-10.

Leder for Infotjenesters kurs- og konferanseavdeling, Harald Nilsen, er svært godt fornøyd med årets Lederdag og tilbakemeldingene i etterkant.

- Ledere ønsker å høre de gode historiene og ønsker å lære av de som lykkes. De svært gode tilbakemeldingene vi har fått tyder på at vi har truffet godt med programmet i år, også med tanke på at ledere erfaringsmessig er mer kritiske enn gjennomsnittet, sier Nilsen.

Direkte på Facebook

For første gang sendte Infotjenester noen av foredragene i sin helhet, samt noen intervjuer, direkte på Facebook. Gikk du glipp av arrangementet kan du i en periode se noen av de populære foredragene i opptak nedenfor:

En reise med nye forretningsmodeller, big data, disruptiv teknologi og kunstig intelligens Knut H. H. Johansen, administrerende direktør i eSmart Systems: Syv digitale krav til ledere i dag Alexander Haneng, COO & Head of Technology Geta AS: Hvordan påvirkes vi av teknologiske endringer? Hanne Rønneberg, konserndirektør, SINTEF:  Teknologiske endringer og nye digitale krav til bedrifter og ledelse. En lunsjprat med Alexander Haneng i Geta og Hanne Rønneberg i SINTEF: Norsk ledelse og næringsliv sett utenfra. En prat med hoppsjef Alexander Stöckl og dagens konfransier Pellegrino Riccardo:  

Last ned gratis e-bok:
Slik velger du riktig personalhåndbok

En personalhåndbok er en effektiv måte for arbeidsgiver å kommunisere med sine ansatte. Medarbeiderne får for eksempel enkel tilgang til å selv kunne finne ut av hva som forventes av dem på arbeidsplassen, hvilke goder som er tilgjengelige og hva de har krav på fra arbeidsgiver. 

Last ned gratis her.