Ingen endringer i regulativet for innenlandsreiser

1. mars har tidligere vært datoen for endring av statens satser for innland når det gjelder reiseregulativet. Nå skjer det ingenting. Foreløpig.

     

mandag 7. mars 2011

Mange bedrifter benytter statens satser i særavtalene når de utbetaler kjøregodtgjørelse, diett og annen godtgjørelse for reiser innenlands. Disse endringene trer som regel i kraft 1. mars hvert år. I år har det ikke kommet noen endring beløpene.

Statens særavtaler for reiser er forhandlet frem av staten som arbeidsgiver og de ansatte i offentlig sektor. Infotjenester er kjent med at det er planlagt forhandlinger, men at det foreløpig ikke blir noen endringer i satsene for kilometergodtgjørelse, diettgodtgjørelse og nattillegg for reiser innenlands.

Du kan holde deg oppdatert over reglene for reise- og oppholdsutgifter ved å delta på kurset: Reise- og oppholdsutgifter

Hold deg oppdatert om alle lover og regler innen lønn - still fagspørsmål til våre dyktige rådgivere. Alt dette får du ved å abonnere på oppslagsverket Lønn Info. (prøv gjerne gratis først)

På tide å digitalisere håndteringen av reiseregninger og utlegg?

Manuelle rutiner gjør det vanskelig å sikre at regler, satser og interne retningslinjer overholdes. 

Simployer Reise & utlegg på mobil og PC gjør levering av reiseregninger enkelt for den som reiser, tidsbesparende for den som godkjenner og smidig for den som behandler i lønnsavdelingen. Systemet beregner reiseruten, henter inn bompengesatsene og kan integreres mot kredittkort. Den som reiser kan ta bilde av kvitteringen og kaste den. 

Her kan du lese mer om Simployer reise & utlegg