Infotjenester kjøper ledende selskap innen tid og bemanning
Infotjenesters administrerende direktør Thorfinn Hansen sier Capitech sine produkter passer svært godt sammen med Infotjenesters HR-systemer og vil fylle inn og komplettere Infotjenesters produkter over hele spekteret.

Infotjenester kjøper ledende selskap innen tid og bemanning

Infotjenester kjøper Capitech, og knytter med det til seg en av Norges fremste aktører innen tid- og bemanningsløsninger.

     

Kompetanse- og systemleverandøren Infotjenester er Skandinavias største aktør innen abonnementsbasert rådgivning og Norges ledende leverandør av HR-løsninger.

Capitech har historie tilbake til 90-tallet, og leverer egenutviklet programvare og konsulenttjenester med hovedvekt på effektiv styring av personellressurser.

- Capitech har med sin sterke kompetanse og lange erfaring etablert seg i toppen innen systemer for håndtering av tid og bemanning for arbeidslivet. Deres produkter passer svært godt sammen med Infotjenesters HR-systemer og vil fylle inn og komplettere våre produkter over hele spekteret, sier administrerende direktør i Infotjenester Thorfinn Hansen.

Hansen sier Capitech vil være Infotjenesters kompetansesenter på tid og bemanning med kontorer i Kristiansund.

- Vi har fra før kontorer i Sarpsborg, Gøteborg og i Gdansk i Polen, og ønsker våre nye kolleger i Kristiansund velkommen til Infotjenester-familien. Den økte bredden i HR-funksjonalitet som Capitech tar med seg vil gi våre kunder mulighet for enda bedre integrerte løsninger, og skape en mer helhetlig HR-løsning for dem. Dette oppkjøpet kommer til å være viktig for vår videre vekst som internasjonal leverandør av HR-teknologi og kompetanse i årene som kommer, sier Hansen.

Daglig leder i Capitech, Thomas Aas, sier han ser frem til å samarbeide med en så velrennomert og betydelig aktør som Infotjenester.

- Vi er stolte av at Infotjenester har plukket oss ut som foretrukket aktør innen fagområdene tid og plan, og ser frem til å utvikle oss sammen med infotjenester for å tilby bedre løsninger for våre kunder fra vårt kontor i Kristiansund, sier Aas.