Infotjenester utvider og blir Skandinavias ledende HR-leverandør

Infotjenester utvider og blir Skandinavias ledende HR-leverandør

Infotjenester AS utvider og kjøper den svenske HR-tech leverandøren Netcompetence. Oppkjøpet gjør at Infotjenester med dette blir en komplett leverandør av operativ og strategisk HR.

     

onsdag 4. oktober 2017

Oppkjøpet binder aktører som er særdeles opptatt av HR-teknologi sammen, og innebærer at selskapene kan utvikle seg videre og ta en enda større rolle i det skandinaviske HR-markedet. 

HR-funksjonen er under betydelig endring. Ledere vil helst bruke sin tid til å inspirere og foredle sine ansatte, ikke administrere dem, sier CEO i Infotjenester Thorfinn Hansen:

- Arbeidet med å gjøre HR-funksjonen forretningsmessig og strategisk mer relevant har pågått i mange år. Med den teknologiske utviklingen vil HR i større grad kunne jobbe med utvikling istedenfor forvaltning av de menneskelige ressursene. Infotjenester har gjennom dette siste oppkjøpet posisjonert seg godt for å være en foretrukket HR-leverandør i det skandinaviske markedet for slike tjenester.

Med Netcompetence på laget betyr det at Infotjenester har nådd funksjonsbredden vi har ønsket oss, og tilbyr våre kunder et HRM-system som favner både operative og strategiske HR-verktøy.

Infotjenester lanserte i mai Simployer HRM-system. Systemet er Norges ledende og har i tillegg fått en god posisjon i Sverige. Posisjonen i Sverige vil bli ytterligere styrket med Netcompetence, og setter Infotjenester i en posisjon til å konkurrere med de globale selskapene.

- Selv de største aktørene globalt vil slite med å konkurrere med oss i det skandinaviske markedet etter dette oppkjøpet, sier Hansen.

 

Vennligst ta kontakt for mer utfyllende informasjon

Thorfinn Hansen, CEO Infotjenester, +47 90171156

Fredrik Christiansson , VD Netcompetence +46 70855 65 88

Cornelia Bjørke-Hill, Kommunikasjonsansvarlig +47 90795343Gratis e-bok: Slik velger du riktig personalhåndbok